Меню
Кошница

Онлайн магазин за мъниста, материали и инструменти за бижута и други творчески проекти

НАПРАВИ СИ САМ

03 ное Как да си направим Чокър
Christian 0 8257
Какво е Чокър ? Чокър (Choker) - плътно прилепнала лента,която се носи около врата. Изработва се от различни материи : кадифе, кожа, велур,сатен  както и от злато, сребро  и т.н. Чокърите могат да бъдат украсени по най-различни начини-мъниста, пайет..
14 май Как да си направим гривна Шамбала
Christian 0 31695
Как да си направим гривна Шамбала Според древните тибетски легенди, зад ледените стени на Хималаите,там където се простират безкрайни пустини и неизследвани планини с върхове по-стръмни от самите Хималаи и почти толкова високи се намира тайнствена з..
14 апр Изработване на пискюли – Пижо и Пенда
Christian 0 3281
Необходими материали: 1.Прежда бяла и червена по 3м.(1гр.) ; 2.Двуцветен шнур ( бяло с червено ) 50 см.; 3.Шаблон (10см. X 4см.); 4.Ножица. Изрежете шаблон с форма подобна на тази на сн.2. Височината на пискюла зависи от това каква височина сте ..
14 апр Изработване на помпони
John 0 3824
Необходими материали: 1.Прежда бяла и червена по 10м (3 гр.). 2.Двуцветен шнур ( бяло с червено ) – 50 см.; 3.Шаблон – 2 бр. ; 4.Ножица. Изрежете шаблон с форма като този на сн.N2. Големината на помпоните  зависи от това какъв диаметър на кръга..
14 апр Изработване на обеци – основен принцип на работа
Christian 0 6028
Изработване на обеци – основен принцип на работа Пример – стъпка по стъпка. Необходими материали: чифт вербила ( куки ) чифт мъниста чифт бижутерски пирони Добре е да се добавят допълнителните „люспи” и топчета от метал.Те дават по-завършен вид н..
14 апр Изработване на обеци от мъниста с тесен отвор
Christian 0 2075
Изработване на обеци от мъниста с тесен отвор Мъниста с тесен отвор – тънкостенни Мурано или милефиори, показан на примера,  сладководни перли, бисери, някои полускъпоценни камъни и седеф. Необходими инструменти и материали : чифт тънки пирони (2бр..
14 апр Изработване на обеци– добавяне на декоративни метални мъниста
Christian 0 3297
Изработване на обеци– добавяне на декоративни метални мъниста Необходими инструменти и материали : чифт вербила ( куки ) чифт пирони чифт метални сферични топчета 2 чифта метални плоски отливки с вид на обков клещи и секачи Нанизват се на пирона м..
14 апр Изработка на дълги обеци и вариации
Christian 0 1943
Изработка на дълги обеци и вариации В примера са показани готови висулки, но вместо да се закачат директно на вербилата , се използва фина верижка. Необходими инструменти и материали : чифт висулки чифт вербила верижка според желаната дължина (в сл..
14 апр Изработка на висулка за обеца и медальон
Christian 0 2818
Изработка на висулка за обеца и медальон : По-големите мъниста често са тежки за обеци, но не и за колиета. Необходими инструменти и материали: 1бр. бижутерски пирон 1бр. сферично топче 1бр. основно мънисто 1бр. „люспа” 1бр. метален носач клещи и с..
14 апр Изработка на обеци от готови орнаменти - 2
Christian 0 2043
Изработка на обеци от готови орнаменти - 2 . В случая се използват  ефектни висулки за  GSM апарати,които са често срещани и оригинални. Може да бъдат използвани халки, чиято дебелина не бива да надвишава ширината на отвора на халката от орнамента..
14 апр Изработка на обеци от готови орнаменти
Christian 0 2378
Изработка на обеци от готови орнаменти В примера се използват стъклени двойки череши. Не са необходими инструменти. Подбира се подходящ тип закачане за ушите ( куки, халки, „кламер” и др.), на който могат да се „въртят” различни висулки. Висулките..
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)